NOR CURIER 930X122

comercianti

ADIO DUGHENE! VESTE PROASTĂ PENTRU COMERCIANȚI

Adio dughene! Veste proastă pentru comercianți. Comercianţii care vând la chioșcurile din zona centrală a Piteştiului primesc o veste proastă.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Primarul Cornel Ionică anunță că la anul toate dughenele din Centru vor fi mutate în zona Bowling (lângă Bazinul Olimpic și parcul Ștrand), acolo unde va funcţiona şi o piaţă agroalimentară (între paranteze fie spus, piața mult promisă de Ionică nu a fost amenajată nici până acum). Conducerea Primăriei vrea ca în locul dughenelor să apară terase, care să schimbe în bine faţa orientală, de bâlci, a Centrului. „Avem un oraş frumos şi este păcat ca imaginea lui să fie stricată de tot felul de dughene!”, spune Cornel Ionică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Publicația noastră a scris în repetate rânduri despre dughenizarea, cu voia și complicitatea Primăriei, a zonei centrale a Piteștiului. Așteptăm, cu scepticism, să vedem dacă anunțul de acum al primarului se va materializa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dragut Sergiu spune:

    As dori si eu sa stiu dece a inceput decopertarea trotuarelor pe str.Exercitiu acestea au fost asfaltate anul trecut in lunile septembrie-octombrie! Domn sau iaul primar nu are pe ce cheltui banii publici sau iarasi favorizeaza vreo firma?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3