New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

ADMINISTRAȚIA IONICĂ, SLABĂ LA ABSORBȚIA DE BANI EUROPENI. AVEM DATELE OFICIALE

Potrivit datelor oficiale, din iunie 2016 (data la care a fost instalată actuala conducere a Primăriei) și până acum, municipalitatea piteșteană a reușit să finalizeze un singur proiect cu bani de la Uniunea Europeană.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Am solicitat Primăriei Pitești, în baza legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, să ne comunice care este valoarea fondurilor europene accesate din iunie 2016 și până în prezent (n.r. – cererea a fost trimisă la sfârșitul lunii mai 2019), despre ce proiecte este vorba și care e stadiul acestora.

Singurul proiect finalizat în acești 3 ani este ”Performanța în serviciile de administrație publică locală ale municipiului Pitești”.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Alte 5 proiecte pentru care au fost accesate fonduri europene sunt ”în implementare”, conform documentului pe care ni l-a furnizat Primăria Pitești.

Pentru detalii despre fondurile europene accesate de municipalitatea piteșteană și destinația acestora, click pe imagine:

Primarul Cornel Ionică a promis în repetate rânduri că în Pitești vor fi materializate proiecte de mare infrastructură (pasaje rutiere) sau că stațiile Publitrans vor fi modernizate. După cum puteți vedea, niciunul dintre aceste proiecte nu se găsește pe lista furnizată de municipalitate. Vom reveni asupra subiectului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90