930X122 MAIA

administratori

ADMINISTRATORI DE BLOC DE NOTA 3 ÎN PITEȘTI

Primăria Piteşti a finalizat un nou examen pentru obţinerea atestatului de administrator de bloc. Au susținut examenul 25 de persoane, o bună parte dintre acestea fiind administratori de bloc în exerciţiu. Fără atestat, însă, nu mai pot profesa.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Nu mai puțin de 11 dintre cei 25 au fost respinși, obţinând note cuprinse între 3,25 şi 6,65. Dintre cei 14 piteşteni care au promovat examenul, cea mai mare notă a fost obţinută de Dumitru Broc – 8,65.

Examenul constă în două probe: una scrisă (cu subiecte din legislaţia specifică asociaţiilor de proprietari, probă eliminatorie) şi interviul. Nota minimă pentru a intra la proba de interviu este 7.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Oncescu spune:

    Sunt administratori in functie adevarate catastrofe dpdv al cunoasterii legislatiei in domeniu. Mai trist este ca acestia sunt atestati de serviciul de specialitate al primariei. In majoritatea asociatiilor si presedintii sunt fara cunostinte in domeniu, habar n-au ce este cu ei acolo.Ar trebui o verificare serioasa a tuturor presedintilor,administratorilor si a cenzorilor cu privire la nivelul de cunoastere a legislatiei in domeniu.Dar cred ca nici cei pusi sa verifice nu prea stiu cee cu ei pe acolo.

    • Dumitru spune:

      Ce ziceti daca legislatia ar prevedea o verificare periodica ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90