930 x122 grota rece

adp

ADP PITEȘTI PROMITE MAREA CU SAREA. HAI SĂ VĂ VEDEM!

Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti şi-a fixat obiectivele de investiţii pentru anul în curs. Promisiuni sunt multe. Vom vedea în ce măsură vor fi ele respectate și calitatea lucrărilor. Da, calitatea, pentru că nu de puține ori ADP lucrează efectiv în dorul lelii, pe banii noștri, ai plătitorilor de taxe și impozite din Pitești!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În ceea ce priveşte lucrările noi sau în continuarea celor de anul trecut, ADP şi-a propus: modernizarea de noi locuri de joacă; construirea unei săli de ceremonii şi a unui grup sanitar la cimitirul „Sfântul Gheorghe”; amenajarea unei parcări la Grădiniţa cu Program Prelungit „Armonia”; modernizarea Căii Craiovei; modernizarea străzii George Sion și turnarea de îmbrăcăminte bituminoasă pe strada Plopilor.

Vor intra în proiectare şi următoarele străzi în vederea reabilitării, potrivit ADP: Vasile Lupu, Ştefan Chicoş, Dumbravei, Banu Mărăcine, Nicolae Tatic, Cuza Vodă, Calea Drăgăşani, Maior Şonţu şi CA Rosetti (lărgire).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În reabilitare ar urma să intre în acest an şi străzile Banat, Eroilor şi Dârzului, conform ADP-ului condus de directorul Mircea Florentin Braniște.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90