930×122 CUMPANA 5

municipiul pitești

AFACERE BĂNOASĂ ÎN MUNICIPIUL PITEȘTI

Potrivit unui raport al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP), anul trecut Primăria Pitești a încasat de pe urma parcărilor cu taxă de la blocuri (parcări de reședință) şi a parcărilor cu plată de pe domeniul public nu mai puțin de 1.100.000 de euro.

Citiți și: Pitești: Un apartament de coșmar, transformat într-un colț de Paradis

Autorităţile locale din Piteşti au decis să extindă parcările publice cu taxă, mai multe locuri de parcare din municipiu fiind dotate cu parcometre.

Serviciul Exploatare Parcări gestionează parcările publice cu plată din municipiul Pitești, dintre care două sunt parcări supraterane cu bariere electrice: parcarea supraterană de pe bulevardul I.C.Brătianu (300 de locuri de parcare) și parcarea Mircea Eliade din Găvana (38 de locuri).

Citiți și: Ce echipamente cumpără Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti

În ceea ce priveşte locurile de parcare cu taxă de la blocuri, acestea continuă să fie atribuite conform unui regulament elaborat de Consiliul Local, dar numai acolo unde numărul de locuri nu este mai mic decât numărul de maşini aferent unui bloc.

Numărul total de abonamente emise în anul 2019 pentru locuri de parcare de reședință a fost de 14.000, conform sursei citate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90