NOR CURIER 930X122

municipiul pitești

AFACERE BĂNOASĂ ÎN MUNICIPIUL PITEȘTI

Potrivit unui raport al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP), anul trecut Primăria Pitești a încasat de pe urma parcărilor cu taxă de la blocuri (parcări de reședință) şi a parcărilor cu plată de pe domeniul public nu mai puțin de 1.100.000 de euro.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Autorităţile locale din Piteşti au decis să extindă parcările publice cu taxă, mai multe locuri de parcare din municipiu fiind dotate cu parcometre.

Serviciul Exploatare Parcări gestionează parcările publice cu plată din municipiul Pitești, dintre care două sunt parcări supraterane cu bariere electrice: parcarea supraterană de pe bulevardul I.C.Brătianu (300 de locuri de parcare) și parcarea Mircea Eliade din Găvana (38 de locuri).

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

În ceea ce priveşte locurile de parcare cu taxă de la blocuri, acestea continuă să fie atribuite conform unui regulament elaborat de Consiliul Local, dar numai acolo unde numărul de locuri nu este mai mic decât numărul de maşini aferent unui bloc.

Numărul total de abonamente emise în anul 2019 pentru locuri de parcare de reședință a fost de 14.000, conform sursei citate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3