930X122 MAIA

Arges

AFACERE CU ASFALT ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Astăzi a fost dată în folosință stația de asfalt din comuna Căteasca, obiectiv aflat în administrarea Regiei Județene de Drumuri Argeș. În prezența președintelui Consiliului Județean, Dan Manu, și a vicepreședinților Simona Brătulescu și Ion Mînzînă, stația a produs azi primele tone de asfalt.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

“Stația produce 50-60 de tone de asfalt pe oră. Avem drumuri suficiente de întreținut și de plombat și de făcut covoare asfaltice. Le transmit tuturor argeșenilor că este un nou început și că una dintre marile priorități pe care noi le avem sunt drumurile, infrastructura.”, a spus Dan Manu.

Stația de asfalt a fost cumpărată de Consiliul Județean (CJ) Argeș prin licitație publică în luna noiembrie 2014. Firma câștigătoare a licitației a fost SC VIKOS IMPEX UTILAJE SRL, din Ucraina. Valoarea contractului s-a ridicat, potrivit CJ, la circa 3.200.000 de lei.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Productia de asfalt de la stația Căteasca va fi folosită de Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș atât pentru lucrări de investiții, reparații și întreținere de drumuri județene, cât și pentru comercializarea către terți a mixturii asfaltice.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3