New Profesional Consult 930 x 122

lucrari

tribunal_lucrari

AFLĂ CÂND ÎNCEP LUCRĂRILE DE REGENERARE URBANĂ ÎN PITEŞTI!

Primăria Piteşti anunţă că lucrările pentru proiectul de regenerare urbană (reabilitarea străzilor, aleilor, parcărilor şi spaţiilor verzi pe o suprafaţă de 40 de hectare), amânate din cauza ploilor abundente, vor începe în curând.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

Conform spuselor viceprimarului Cornel Ionică, se estimează că lucrările vor demara în perioada 13-15 mai. Trei firme (care au câştigat licitaţia) vor avea echipe de lucru în mai multe puncte din oraş, începând din Războieni-Exerciţiu şi până pe Calea Bucureşti. Lucrările vor dura 18 luni din momentul începerii lor.

Valoarea proiectului, care este realizat cu finanţare europeană, se ridică la 62.500.000 de lei fără TVA. Este este cel mai mare proiect din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană elaborat de Primăria Piteşti încă din anul 2008.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3