Donaris 930 x 122

pasaj

AFLĂ CÂND SE VA PUTEA CIRCULA PE PASAJUL RUTIER DE LA PODUL VIILOR!

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, a făcut astăzi un anunţ foarte important privind pasajul rutier de la Podul Viilor aflat acum în construcţie.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Astfel, edilul a spus că în cel mult o lună şi jumătate se va putea circula pe noul pasaj care a provocat până acum atât de multe probleme de trafic în zonă, din cauza lucrărilor de construcţie. Proiectul este realizat cu fonduri europene. Noul pasaj va face legătura între străzile Costache Negri şi Depozitelor, fluidizând astfel traficul pe sub Podul Viilor.

„În locul schelelor suspendate, constructorul a decis să realizeze un montaj pe profile metalice care va permite ca circulaţia să nu mai fie oprită. Deja se simte o îmbunătăţire şi în zonă se circulă şi cu 100 de kilometri la oră, după cum a costatat Poliţia care ia chiar în calcul montarea unor limitatoare de viteză dacă lucrurile vor continua. Intrăm în normalitate cu acest proiect şi mă bucur că va fi finalizat la timp.”, a spus Cornel Ionică.

Citiți și: Nebunie mare în Pitești: „Haos” e puțin spus!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90