930 x122 grota rece

aglomerație

AGLOMERAȚIE LA TAXE ŞI IMPOZITE LOCALE

Deşi până pe 31 martie mai este destul timp (dată până la care contribuabilii beneficiază de o reducere de 10% din valoarea dărilor locale dacă le plătesc integral), piteştenii au luat cu asalt ghişeele de taxe şi impozite. E lume mai ceva ca de Bobotează la apă sfințită (foto)!

Citiți și: De la aglomerație la pustiu: Argeș Mall în floare, Vivo Mall fără soare!

În special la ghişeele de la Primăria Piteşti este aglomeraţie. Cei mai conştiincioşi sunt vârstnicii, aceştia preferând să stea la coadă şi pentru că nu stăpânesc foarte bine celelalte mijloace de plată (Internet, card bancar) sau pentru că nu au încredere în mijloacele electronice de plată, după cum ne-a declarat Mihai Anton, directorul economic adjunct al Primăriei.

Amintim că în Pitești taxele şi impozitele locale au rămas cam la acelaşi nivel de anul trecut. În cazul persoanelor fizice, impozitele anuale pentru locuinţă şi teren sunt neschimbate față de 2015, iar impozitul pentru maşină a scăzut cu 5%.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3