NOR CURIER 930X122

greva

AICI NU E GREVĂ: PRIMĂRIA PITEȘTI ARE AZI PROGRAM NORMAL

Angajații Primăriei Pitești nu participă la greva generală de astăzi inițiată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie. Programul este unul normal, între orele 8 și 16:30, cu pauză de masă între 12:30 și 13.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Și centrele pentru încasarea taxelor și a impozitelor locale, de la Primărie și din cartiere, sunt în Pitești deschise astăzi.

Primăria nu va lucra cu publicul mâine, 1 mai fiind zi de sărbătoare legală nelucrătoare.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie face azi grevă de o zi. Protestul urma să înceapă la ora 8 şi să se încheie la ora 16. Funcţionarii vor merge la serviciu, dar nu vor lucra. Vor fi eliberate doar certificate de deces.

„În Argeş cam 60% dintre primării nu vor lucra joi cu publicul. Sunt primării importante afiliate, precum cele din Câmpulung Muscel, Ştefăneşti, Bascov și Moşoaia.”, ne-a declarat Stelian Ungureanu, liderul sindicatului „Primus” din administraţia argeşeană.

Protestatarii vor tichete de masă sau normă de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică şi majorarea cu 10% a salariilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90