EcoMoto 930×122

    PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_1

    Aici sunt banii dvs.! Ce jigărită e Piața „Milea”! VEZI GALERIE FOTO!

    Piața „Vasile Milea” arată rău.

    PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_2PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_3PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_4PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_5În lipsa unor lucrări de renovare și reparații, Piața, modernizată (kitchos, zicem noi) la începutul anilor 2.000, s-a degradat. Culoarea pavelelor chinezești a pălit, iar, din loc în loc, pavajul este decopertat. Dincolo de trecerea timpului și de intemperii, la degradarea Pieței a contribuit și prostul obicei al primarului Tudor Pendiuc de a permite organizarea aici, la kilometrul zero al orașului, de iarmaroace, cu corturi, gătare și bere.

    Amintim că Piața „Vasile Milea” a fost prima etapă dintre cele trei de așa-zisă modernizare a zonei centrale de promenadă a Piteștiului. Investiția a costat enorm, banii provenind de la bugetul local, adică de la piteșteni.

    PIATA_VASILE_MILEA_DEGRADATA_6Precizăm că fotografiile au fost făcute astăzi.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90