930 x122 grota rece

    AMBASADORUL_INDONEZIEI

    Ambasadoarea Indoneziei va veni în Argeș

    Prefectul Cristian Soare continuă să invite în Argeș ambasadori în România ai unor diverse țări, de pe toate continentele. Următorii ambasadori care vor vizita județul sunt Pande Lazarevski, reprezentantul Macedoniei, și doamna Marianna Sutadi, trimisul la București al Indoneziei.

    Vizita ambasadorului Macedoniei va avea loc miercuri, 29 mai. Pande Lazarevski se va întâlni la Prefectură cu oficialitățile județului și cu oameni de afaceri. La discuții vor fi reprezentate Asociația Oamenilor de Afaceri și Camera de Comerț și Industrie Argeș.

    La rândul ei, doamna Marianna Sutadi a confirmat că va onora invitația de a vizita Argeșul, urmând ca ziua și programul vizitei să fie stabilite în curând.

    Amintim că prefectul Cristian Soare a inițiat, în premieră pentru instituția pe care o conduce, un proiect de invitare în Argeș a ambasadorilor străini la București. Scopul constă în promovarea județului și în stabilirea de relații economice și culturale. Proiectul a debutat cu vizita ambasadorului Poloniei.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3