930×122 CAPRA 5

centru

ANGAJĂRI LA CENTRUL DE INFORMARE TURISTICĂ DIN PITEŞTI

Începute în jurul datei de 20 septembrie, lucrările se află acum în plină desfășurare. Obiectivul ar urma să fie gata pe 29 decembrie anul acesta. Vorbim despre viitorul Centru național de informare și promovare turistică din Pitești, investiție care se construiește în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Între timp Consiliul Local a aprobat şi o primă organigramă pentru viitorul Centru, iar în perioada următoare Primăria va organiza concursuri pentru ocuparea a două posturi: un post de director al Centrului şi unul de inspector. Pentru a putea lucra în Centru ambii vor trebui acreditaţi fie ca ghizi, fie ca agenţi de turism.

Centrul va funcţiona sub directa coordonare a viceprimarului Cornel Ionică.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că valoarea investiției este uriașă comparativ cu dimensiunile obiectivului: depășește 561.600 de lei, fiind finanțată din bani europeni și cu participare financiară de la Guvernul României. Contribuţia municipalităţii se ridică la doar 2% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv 1.081 de lei. Chiar și așa, ne întrebăm, din nou, care va fi, totuși, utilitatea unui astfel de Centru într-un oraș care numai turistic nu este!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • mar spune:

    dar este foarte simplu, directorul si inspectorul ( probabil singurii angajati :))) ) vor indruma temerarii turisti spre fantana cantatoare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90