930 x122 grota rece

ana stancu

ANGAJATĂ A PRIMĂRIEI PITEȘTI, FURIOASĂ PE TOȚI CETĂȚENII

Angajată a Primăriei Pitești, furioasă pe toți cetățenii. Primăria Pitești a publicat astăzi pe pagina sa oficială de socializare un comunicat în atenția asociațiilor de proprietari din municipiu, în contextul vremii nefavorabile.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

„Vă comunicăm că aveți obligatia legală să luați toate măsurile necesare pentru repararea și menținerea în stare de siguranță a clădirilor și instalațiilor aferente, inclusiv a modificărilor constructive operate asupra clădirilor, cum ar fi panouri și reclame ancorate pe pereții exteriori, antene și alte obiecte amplasate pe terasele blocurilor, acoperișuri cu șarpantă, coșuri de evacuare a gazelor, stâlpi sau jardiniere și altele asemenea.

Neluarea acestor măsuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 3.000 de lei (…) și poate atrage răspunderea penală și civilă a persoanelor responsabile pentru eventualele daune provocate terților.”, se scrie în comunicat.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Postarea Primăriei a fost comentată ironic de un bărbat: „Și voi dormiți așteptând furtuna… La comunicate sunteți foarte buni!”.

A primit replică din partea Anei Stancu. Ea este consilier la Compartimentul Relații Publice din Primăria Pitești: „De dormit, dorm toți cetățenii așteptând ca altcineva să se preocupe de buna stare și siguranță a proprietății lor! Clasica și veșnica abordare a românilor!”, scrie angajata Primăriei Pitești. (Sursă foto: Facebook) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90