New Profesional Consult 930 x 122

pitesti

Animalele vandalizeaza Pitestiul

Cetateni certati cu legea si cu bunul simt, dar si animale, au provocat pagube pe domeniul public din Pitesti in valoare totala de peste 7.000 de lei in numai o luna si jumatate. Este vorba atat de furturi, cat si de distrugeri de bunuri apartinand domeniului public.

Administratia Domeniului Public Pitesti (ADP) a intocmit un raport privind distrugerile de pe domeniul public in perioada 25 aprilie – 9 iunie 2010, raport care a fost inaintat conducerii Primariei. In raport se arata ca din cauza furturilor si a distrugerilor de bunuri de pe domeniul public pagubele se ridica la valoarea de 7.360 de lei. Pe langa aceasta suma apar insa si cheltuieli legate de inlocuirea bunurilor distruse sau furate.

Plantele au fost tinta predilecta a vandalilor. Numai in zona centrala a orasului au fost distruse sau furate peste 1.000 de flori, incepand cu trandafiri si pana la lalele. Nu au scapat nici gardul viu, arborii şi arbuştii abia plantati de angajatii Administratiei Domeniului Public.

In zona sensului giratoriu din intersectia Bulevardul Petrochimistilor – strada Basarabiei a fost distrus pana si spatiul verde abia amenajat! Cele mai multe pagube au fost inregistrate, culmea, in zone aglomerate unde, teoretic, ar trebui sa fie prezente si forte mai multe de ordine si paza.

O parte din pagube este „opera” cainilor fara stapan care din cauza caldurii par sa fi scapat de sub control, atacand si oamenii fara niciun avertisment in incercarea de a-si apara „teritoriile”. Cele mai multe pagube au insa la origine animale cu doua picioare care numai oameni nu se pot numi…

{loadposition inside}

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90