Donaris 930 x 122

gavana

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE ȘI GĂVANA

Anunț important pentru piteștenii din Trivale și Găvana. După cum v-am informat, Primăria Piteşti a lansat anul trecut două proiecte pentru reabilitarea şi modernizarea pieţelor agroalimentare din cartierele Trivale şi Găvana.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În timp ce lucrările la piaţa Găvana au început deja, la piața din Trivale investiţia ar urma să fie demarată în câteva zile, cu întârziere față de termenul anunțat inițial, deoarece licitaţia pentru desemnarea constructorului a fost contestată.

Conducerea Primăriei Pitești anunță că lucrările la ambele pieţe vor fi gata în luna iulie a acestui an, cu o lună mai devreme decât se estimase.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că în piața Trivale urmează să fie făcute următoarele lucrări: reabilitare termică, modernizarea spaţiilor interioare, înlocuirea tâmplăriei metalice și refacerea şarpantei. De asemenea, structura viitoarelor noi spaţii va fi din panouri de tip Sandwich şi din tâmplărie de aluminiu cu geam termoizolant.

În ceea ce privește piața Găvana, potrivit proiectului, aceasta va fi reabilitată termic, iluminarea se va face cu fotocelule care să meargă în funcţie de lumina naturală, mesele pentru comercianţi şi vitrinele vor fi schimbate cu altele noi, iar grupurile sanitare – modernizate. De asemenea, bazarul din această piaţă va fi amenajat cu mese în trepte şi va beneficia de lumină naturală.

De la înfiinţare şi până acum cele două pieţe nu au fost niciodată modernizate. Ambele investiţii sunt finanţate de la bugetul local.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90