New Profesional Consult 930 x 122

blocul coremi

APARE UN NOU CENTRU MULTIFUNCŢIONAL ÎN PITEŞTI

Apare un nou centru multifuncţional în Piteşti. În Piteşti va fi derulat un proiect cu fonduri europene intitulat „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Valoarea proiectului depășește 20.113.000 de lei, iar termenul până la care trebuie materializat este ianuarie 2021. Termenele de execuție vor fi stabilite după încheierea procedurilor de licitație și desemnarea constructorului.

În cadrul proiectului, în zona blocului Coremi de pe bulevardul Petrochimiştilor va fi amenajat şi un centru multifuncţional comunitar. Centrul va oferi servicii de consiliere psiho-socială, socio-medicale, medicale şi de îngrijire mobilă la domiciliu pentru persoane defavorizate (în special cetățeni de etnie romă).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Prin același proiect autoritățile vor și îmbunătăţirea condiţiilor de locuit pentru cel puțin 200 de persoane de la blocul Coremi.

Se mai au în vedere desfăşurarea de activităţi tip „Şcoală după şcoală” pentru 35 de elevi, acordarea de servicii de informare şi consiliere profesională pentru 505 persoane, organizarea de cursuri de formare profesională pentru 160 de persoane, servicii de mediere pentru 350 de persoane, organizarea a 8 târguri de locuri de muncă, crearea a 80 de noi locuri de muncă, plasarea a 30 de membri ai grupului ţintă în programe de ucenicie, organizarea de cursuri de competenţe antreprenoriale pentru 120 de persoane şi acordarea de microgranturi de maximum 25.000 de euro pentru 15 afaceri nou înfiinţate. (Foto 1: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90