Donaris 930 x 122

pericol

APEL DISPERAT: „SUNTEM BLOCAŢI!”

Apel disperat: „suntem blocaţi”!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Şase familii care locuiesc în Piteşti în zona Big (Nord), mai precis pe Aleea Seneslau, fac un apel disperat la Primărie.

Oamenii spun că, după închiderea parcării Big de către proprietar, strada a rămas foarte îngustă din cauza maşinilor parcate de o parte şi de alta, iar accesul la case al maşinilor de pompieri şi salvare este aproape imposibil.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„În momentul de faţă nu se mai poate circula pentru că firmele care au magazine, inclusiv clienţii lor parchează pe stradă, neavând posbilitatea să circulăm, formându-se blocaj cu toate că este semn de staţionare interzisă.

Vă rugăm să luaţi măsuri pentru deblocarea căilor de acces către case, nu există posibilitatea de a trece o salvare sau o maşină de pompieri în caz de urgeenţă.”,  se arată în sesizarea formulată pe adresa Primăriei Piteşti.

(Foto: cugetliber.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Chris spune:

    La Primarie vorbesti cu peretii. Nu-ti raspunde nimeni. Degeaba se mai fac sezizari, ca ori esti pasat ca nu e de competenta lor, desi este, ori esti dat uitarii!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3