New Profesional Consult 930 x 122

pericol

APEL DISPERAT: „SUNTEM BLOCAŢI!”

Apel disperat: „suntem blocaţi”!

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Şase familii care locuiesc în Piteşti în zona Big (Nord), mai precis pe Aleea Seneslau, fac un apel disperat la Primărie.

Oamenii spun că, după închiderea parcării Big de către proprietar, strada a rămas foarte îngustă din cauza maşinilor parcate de o parte şi de alta, iar accesul la case al maşinilor de pompieri şi salvare este aproape imposibil.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

„În momentul de faţă nu se mai poate circula pentru că firmele care au magazine, inclusiv clienţii lor parchează pe stradă, neavând posbilitatea să circulăm, formându-se blocaj cu toate că este semn de staţionare interzisă.

Vă rugăm să luaţi măsuri pentru deblocarea căilor de acces către case, nu există posibilitatea de a trece o salvare sau o maşină de pompieri în caz de urgeenţă.”,  se arată în sesizarea formulată pe adresa Primăriei Piteşti.

(Foto: cugetliber.ro)

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Chris spune:

    La Primarie vorbesti cu peretii. Nu-ti raspunde nimeni. Degeaba se mai fac sezizari, ca ori esti pasat ca nu e de competenta lor, desi este, ori esti dat uitarii!

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441