New Profesional Consult 930 x 122

aplicatie

APLICAȚIE-SURPRIZĂ PENTRU ȘOFERII PITEȘTENI

Aplicație-surpriză pentru șoferii piteșteni. Municipalitatea Pitești ar putea să concretizeze un proiect în folosul șoferilor: o aplicație menită să faciliteze comunicarea dintre conducătorii auto.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Aplicația ”Nu mă cert” (foto), odată instalată pe telefonul mobil, l-ar ajuta pe utilizator să îl găsească pe șoferul care i-a ocupat fără drept locul de parcare închiriat de la Primărie. Aplicația are mai multe beneficii, susțin autorii acesteia.

Totuși, inițiativa ar avea și un „minus” dacă ar fi implementată în Pitești. Potrivit informațiilor noastre, cei care dețin aplicația sunt apropiați ai Primăriei piteștene. Cu alte cuvinte, anumite persoane din anturajul celor care lucrează la Primărie ar urma să beneficieze de banii pe care i-ar plăti municipalitatea pentru introducerea aplicației.

Citiți și: Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

Rămâne de văzut dacă și când va fi implementată aplicația în Pitești.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3