Donaris 930 x 122

prundu

APOSTOLICEANU, REVOLTAT: ”MÂNĂ CRIMINALĂ ÎN PRUNDU?”

Apostoliceanu, revoltat: ”Mână criminală în Prundu?” Pe trotuarul străzii din vecinătatea Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade” din Pitești au fost montați ieri stâlpi pentru a bloca parcările neregulamentare. Măsura a fost luată pentru ca pietonii, în special copiii care frecventează respectiva unitate de învățământ, să se poată deplasa pe trotuar în siguranță.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Astăzi, însă, reprezentanți ai Primăriei au constatat că stâlpii au fost fie slăbiți, fie pur și simplu scoși. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu este revoltat.

”Ca să ne vărsăm și noi năduful, vă spun următoarele: o mână criminală sau mai multe au slăbit și chiar scos stâlpișorii care apărau copiii de pe trotuar de mașinile de pe stradă…

Citiți și: Accident cu 2 mașini, acum, în Prundu!

Chiar nu îmi imaginez câtă minte să nu ai sau câtă răutate să ai! Sunt profund supărat, dezamăgit, mirat… Nici nu mai știu ce să spun.” este mesajul lui Apostoliceanu, scris pe o rețea de socializare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3