930 x122 grota rece

Arges

APUS DE SOARE! A FOST ELIBERAT DIN FUNCȚIA DE PREFECT!

Cristian Soare nu mai este, începând de astăzi, prefectul județului Argeș.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

În urmă cu puțin timp a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea de Guvern privind eliberarea sa din funcția de prefect. Soare a fost înlocuit politic, ca urmare a faptului că partidul care l-a propulsat în această funcție, PNL, a ieșit de la guvernare și a intrat în opoziție. Urmează ca deja fostul prefect să revină la precedentul său job, respectiv la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș, ca șef al Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă. Precizăm că el ocupa postul de prefect din data de 9 mai 2012.

Guvernul nu a anunțat deocamdată printr-un act oficial un nou prefect pentru Argeș. După cum ePitești a informat în exclusivitate și în premieră, locul rămas vacant ar urma să fie ocupat de Ion Burnei, actualul subprefect, cu susținere de la PSD.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90