930 x122 grota rece

primaria topoloveni

Argeș. Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!

Salariile din Primăria Topoloveni. Cât câştigă primarul, vicele şi secretarul general.

Citiți și: Primărie din Argeş, anunţ important privind tichetele de masă pentru vaccinaţi

Se apropie perioada limită de afişare a salariilor actualizate, anual, în instituţiile publice. Aceasta este 31 martie a.c. Pentru a reflecta evoluţia acestora, vă prezentăm astăzi grila actuală cu salariile sau indemnizațiile de bază ale șefilor din Primăria Topoloveni.

Primarul oraşului Topoloveni este Gheorghe Boţârcă (foto) aflat la al 8-lea mandat. Nu a cedat Primăria nici măcar o dată, de la Revoluţie încoace.

Potrivit grilei de salarizare, primarul Boţârcă are o indemnizaţie de 11.440 lei. Aceasta poate fi majorată cu până la 25% pentru implementarea proiectelor din fonduri europene. Majorarea se acordă în baza Legii 153/2017, de unde reţinem următoarele:

Citiți și: PROIECTUL CARE VA REDUCE EMISIILE DE CARBON ÎN TOPOLOVENI

Art. 16, alin. 2:Indemnizaţiile lunare ale preşedinţilor şi vicepreşedinţilor consiliilor judeţene şi primarilor şi viceprimarilor unităţilor administrativ-teritoriale care implementează proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile se majorează cu până la 25%„.

Facem precizarea că, în documentul publicat de Primăria Topoloveni nu se specifică clar dacă aceste sume sunt brute sau nete. 

Așadar, la un curs de aproximtiv 5 lei – 1 euro, indemnizația lunară a primarului este de 2.288 de euro.

Viceprimarul Primăriei Topoloveni

Gh. Boţârcă este secondat de viceprimarul Ene Emilian (foto), care beneficiază de o indemnizaţie de 9.360 lei, în aceleaşi condiţii.

Tot la un curs de aproximativ 5 lei pentru 1 euro indemnizația este de 1.872 de euro pe lună!

Iată grila cu indemnizaţiile celor doi, actualizată la data de 17.03.2021 (foto)

Numărul 3 în Primăria Topoloveni

Secretarul general al UAT-ului este doamna Ungureanu Maria Doina (foto).

Aceasta beneficiază de un salariu de bază în cuantum de 9.173 lei.

La aceşti bani se adaugă alte majorări, cu până la 50% – tot datorită implementării proiectelor europene, în baza Legii 153/2017. În plus, primeşte o indemnizaţie de hrană în valoare de 347 lei brut.

Convertită în valută, suma ar fi de 1.834 de euro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90