NOR CURIER 930X122

alegeri

ARGEȘ: POLIȚIȘTII ȘI JANDARMII, GATA SĂ INTERVINĂ

În zilele premergătoare zilei alegerilor locale, pe 3 și 4 iunie 2016, paza celor 103 birouri electorale de circumscripție din județul Argeș va fi asigurată de un număr de 210 polițiști și jandarmi.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Pe 5 iunie, în ziua alegerilor, protecția celor 520 de secții de votare din Argeș va fi făcută cu peste 1.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (printre care polițiști, jandarmi și pompieri).

119 echipe operative de Poliție și alte 150 de rezerve de intervenție formate din polițiști și jandarmi sunt gata să acționeze în aceste ultime zile de campanie electorală și în ziua alegerilor. Echipele vor interveni în zonele în care există riscul producerii unor acte de tulburare a ordinii publice, pentru rezolvarea unor situații neprevăzute sau pentru aplanarea și anchetarea unor eventuale scandaluri electorale.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90