930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

ARGEȘ: TRASEU MAXI-TAXI, PRELUNGIT. APAR NOI STAȚII

Traseul de transport de persoane cu microbuze maxi-taxi pe ruta Pitești-Drăganu-Cotmeana va fi prelungit cu 10 km, până în satul Bascovele din Cotmeana.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Prelungirea va însemna și amenajarea pe traseu a patru noi stații de așteptare pentru călători: Drăganu-intersecție Zamfirești, Ursoaia-drumul Bisericii, Negești-intersecție și Bascovele-pod.

Prelungirea traseului și introducerea noilor stații vor face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi votat în ședința extraordinară în plen de mâine, 7 februarie 2020, a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Măsurile au fost cerute de locuitorii din satul Ursoaia (comuna Cotmeana), care în prezent sunt nevoiți să parcurgă câțiva kilometri pe jos pentru a ajunge la stația actuală prevăzută în graficul de transport ca punct de plecare către Pitești. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Georgescu Florentina spune:

    Un traseu nou al acestui maxi taxi pe care șoferi nu îl respecta și sunt nevoiți să parcurgă kilometri buni pe jos în continuare așa că nu sa schimbat nimic doar pe hârtie avem maxi taxi ca în rest dacă șoferi nu au chef nu fac cursa

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3