930×122 CUMPANA 5

consiliul judetean arges

ARGEȘUL IA DE LA VECINI PĂMÂNT CU „ÎMPRUMUT”

Consilierii județeni argeșeni vor adopta un proiect de hotărâre cu privire la „solicitarea transmiterii unui teren în suprafaţă de 2.131 de mp, pentru o perioadă de 5 ani, din domeniul public al Judeţului Dâmboviţa în domeniul public al Judeţului Argeş, în vederea realizării investiţiei de modernizare a DJ 702A Ciupa-Răteşti km 33+030 – 35+696”.

Citiți și: Argeș: Festivalul de reconstituire antică ,,TRANSALVTAVNVS FEST. La porțile Imperiului

Proiectul va fi supus votului în ședința ordinară în plen de joi, 25 iulie 2019, a Consiliului Județean Argeș.

„Investiția, cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, constă în modernizarea unui sector de drum în lungime de 2,67 de km, situat în extravilanul comunei argeșene Răteşti. O porţiune de 181 de metri din acest tronson se află pe teritoriul comunei Crângurile, din judeţul Dâmboviţa.

Citiți și: Argeș: Drum județean dezastru

(…) Am întocmit prezentul proiect de hotărâre privind solicitarea transmiterii terenului în suprafaţă de 2.131 de mp (…) din domeniul public al Judeţului Dâmboviţa în domeniul public al Judeţului Argeş pentru o perioadă de 5 ani, în vederea realizării investiţiei de modernizare a DJ 702A Cupa-Răteşti km 33+030 – 35+696”.

La finalizarea duratei prevăzute sau în caz de neîndeplinire a obiectivului de investiţii, bunul transmis (…) se transmite în domeniul public al unităţii administrativ-teritoriale care a aprobat trecerea, respectiv Judeţul Dâmboviţa”, se arată în proiectul de hotărâre.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90