EcoMoto 930×122

elevi

ARGEŞUL VA AVEA DOI PREFECŢI!

Argeşul va avea simultan doi prefecţi!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Mihai Oprescu, prefectul în funcţie al judeţului, anunță că în această săptămână, cu prilejul programului „Școala altfel”, la Instituția Prefectului se desfăşoară acţiunea „Porţi Deschise”. Cu această ocazie, mai multe grupuri de elevi din tot judeţul vor vizita instituţia. De asemenea, pe baza unor evaluări făcute de școli şi Inspectoratul Şcolar, un elev urmează să fie desemnat „prefect” pentru o zi. Elevul va fi „instalat” în „funcţie” cu tot fastul aferent, promite Mihai Oprescu.

„Ne dorim să fim foarte deschişi către cetăţeni. Acţiunea se înscrie tocmai în acest demers al nostru de maximă transparenţă. Sunt sigur că cei mici vor aprecia manifestarea şi că vor dori să devină „prefect” pentru o zi.”, spune prefectul județului Argeș (foto).

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3