NOR CURIER 930X122

locuri_de_parcare_Pitesti

Asociațiile de proprietari pot cere să li se facă locuri de parcare

Pe lângă cele 2000 de locuri de parcare care vor fi date în folosință la sfârșitul lunii mai, Primăria vrea să continue cu extinderea acestora în toate zonele pentru care va avea solicitări.

În acest sens, asociațiile de proprietari au posibilitatea să se adreseze verbal sau scris municipalității, care prin serviciul de administrare a patrimoniului va propune soluții de lărgire parcări. Potrivit edilului Tudor Pendiuc, parcări pot fi executate chiar și în porțiunile dintre blocuri pe care le considerăm spații verzi dar pe care nu cresc decât buruieni.

 

Intenția Primăriei de a crea cât mai multe locuri de parcare vine în contextul în care de aproape un an de zile se discută aplicarea la nivel local a unei taxe de închiriere a acestor locuri. Regulamentul privind închirierea se află în dezbatere publică, putând fi consultat chiar și pe site-ul www.primariapitesti.ro. Dacă propunerile care s-au făcut pe marginea proiectului de hotărâre se vor finaliza cu rezolvarea unui număr cât mai mare de contestații, acesta ar putea intra pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, chiar la sfârșitul acestei luni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90