New Profesional Consult 930 x 122

acte de identitate

ATENȚIE! ÎN ACESTE ZILE NU SE MAI ELIBEREAZĂ ACTE DE IDENTITATE!

Până pe 29 iunie la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Pitești se vor primi doar cereri și documente necesare eliberării actelor de identitate sau pentru înscrierea mențiunii de reședință și vor fi preluate fotografiile solicitanților. În aceste zile nu se pot tipări acte de identitate.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Perioada de pauză este folosită pentru trecerea la utilizarea în exclusivitate a noului sistem național integrat de introducere și actualizare a informațiilor legate de evidența persoanelor (SNIEP).

Activitățile curente de emitere a actelor de identitate, de actualizare a Registrului Național de Evidența Persoanelor și de personalizare a cărților de identitate vor fi reluate luni, 30 iunie, folosindu-se noua aplicație SNIEP.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3