NOR CURIER 930X122

casa casatoriilor

EXCLUSIV! NOUA CASĂ A CĂSĂTORIILOR, LUCRĂRI DE 400.000 DE LEI

Primăria Piteşti i-a predat vineri constructorului amplasamentul pentru amenajarea noii Case a Căsătoriilor, iar astăzi au început lucrările. Firma câştigătoare a licitaţiei este Marcus Trading, care se ocupă și de construirea Centrului Cultural Multifuncțional de la cinematograful „București”.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Primarul interimar al Piteștiului, Cornel Ionică, ne-a declarat că termenul de execuţie a lucrărilor este de o lună şi jumătate, după care noul sediu al Casei Căsătoriilor, situat în spatele cinematografului „București”, va deveni operaţional. Valoarea investiţiei este de aproape 400.000 de lei.

Amintim că pe 1 martie expiră contractul de închiriere a imobilului de pe strada Justiţiei în care de ani și ani de zile a funcționat Casa Căsătoriilor. Municipalitatea a preferat să nu mai achite chirie câte 2.000 de euro pe lună și a cumpărat anul trecut de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeș, cu 478.000 de euro, clădirea în care va fi mutată Casa Căsătoriilor. Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 550 de metri pătraţi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3