NOR CURIER 930X122

achizitii

PRIMĂRIA VREA PITEȘTENI MUSCULOȘI – INVESTIȚIE ÎN SALA DE FORȚĂ

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti, subordonat Primăriei, va avea în acest an un buget de 23.427.000 de lei, dintre care fondul de salarii este de 1.926.000 de lei.

Citiți și: Donaţie pentru Spitalul de Pediatrie din Piteşti

Lista de investiţii prevede achiziţii de 782.000 de lei. Este vorba de două freze pentru zăpadă, o autoutilitară, trei cabine de pază, o maşină de spălat cu presiune, cinci motocoase, o staţie de dedurizare și o maşină de tuns iarba.

Pe listă apar şi aparate pentru sală de forţă (sală administrată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului), o bandă de alergare (pentru sala de la Bazinul Olimpic), 40 de instalaţii ornamentale electrice şi servere (inclusiv pentru sistemul de telemetrie folosit la iluminatul public). (Foto: getfit.ro)

Citiți și: ACHIZIŢII LA PRIMĂRIA PITEŞTI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3