Donaris 930 x 122

autorizaţii

PIAȚA CONSTRUCȚIILOR, RĂVĂȘITĂ DE CRIZĂ ÎN PITEȘTI

Piaţa construcţiilor din Piteşti este în scădere faţă de perioada de boom imobiliar de dinainte de anul 2009, adică anterior crizei.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Acest aspect poate fi sesizat şi din numărul de autorizaţii de construire emise de Primărie în perioada ianuarie-octombrie anul acesta. Astfel, municipalitatea a eliberat 657 de autorizaţii de construire în primele 10 luni ale anului în curs, mai puține cu 26 decât în aceeaşi perioadă a anului trecut și cu peste 100 faţă de perioada similară din 2009! În plus, cele mai multe autorizaţii vizează lucrări de mică anvergură, cum ar fi racorduri şi modificări interioare.

Pe de altă parte, până la finalul lunii octombrie a anului în curs Primăria Piteşti a emis 47 de autorizaţii de demolare a unor construcţii (în special anexe). Comparativ cu aceeași perioadă din anul trecut, numărul autorizaţiilor de demolare emise a fost cu 10 mai mare.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90