Donaris 930 x 122

cornel ionica

BÂLCI ÎN BURICUL TÂRGULUI – CORNEL IONICĂ, VĂ PLACE?

Strada Griviţei, pietonală, din centrul Piteştiului arată deplorabil din cauza comerţului făcut la voia întâmplării.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Comercianţii își scot marfa în afara chioșcurilor, ca la piaţă, iar în spaţiile rămase libere după îndepărtarea unor tonete şi-au făcut loc vânzători ambulanţi, care vând cuţite, parfumuri cu proveniență îndoielnică sau chiar covoare, expuse direct pe pavele. Jalnic!

La finalul lui 2016, vă reamintim, primarul Cornel Ionică informa că în luna noiembrie a acestui an va începe eliberarea domeniului public de dughene (detalii, AICI). Ulterior, după ce comercianţii au făcut scandal invocând că li se ia pâinea de la gură, primarul a anunţat prelungirea contractelor până pe data de 15 ianuarie 2018 (amănunte, AICI).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Rămâne de văzut dacă termenul va fi sau nu respectat. Dar până la eliberarea promisă, de ce nu vrea Primăria să facă puțină ordine în bâlciul din buricul târgului? De ce tolerează Primăria acești vânzători ambulanți?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3