NOR CURIER 930X122

consiliul judetean arges

BANI DE LA CJ ARGEŞ PENTRU ASOCIAŢII SPORTIVE ŞI COMPETIŢII

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș din data de 12 iunie 2020 s-a decis susținerea financiară a mai multor asociaţii sportive și s-au încheiat acorduri de asociere cu mai multe cluburi din județ, precum și cu Federația Română de Automobilism.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Astfel, s-a aprobat încheierea Acordului de Asociere între Județul Argeș, prin Consiliul Județean Argeș și Club Sportiv Brothers Motor Sport, pentru susținerea financiară a activității sportive cu suma de 20.000 lei, în anul 2020.

Tot în şedinţa de săptămâna trecută, s-a aprobat încheierea Acordului de Asociere între Județul Argeș, prin Consiliul Județean Argeș și Clubul Sportiv Universitar Pitești, pentru susținerea financiară a activității sportive cu suma de 40.000 lei, în anul 2020. CJ Argeş participă în calitate de partener şi la susținerea financiară a activității sportive de performanță a echipei de handbal participantă la Campionatul Național Divizia A masculin 2020.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Pentru micii fotbalişti, s-a aprobat încheierea unui acord cu Asociația Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș, pentru susținerea financiară a activității sportive cu suma de 40.000 lei, în anul 2020. Obiectul acordului îl constituie cooperarea părţilor în vederea susținerii financiare pentru “Repornirea activității sportive a Centrului de Copii și Juniori al Asociației Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș”, prin achiziția de echipamente și materiale sportive necesare în desfășurarea pregătirii antrenamentelor și competițiilor sportive, în perioada iunie-septembrie 2020. Beneficiari ai proiectului sunt cei 180 de juniori și 50 de copii legitimați și 10 antrenori.

Consiliul Judeţean Argeş participă, în calitate de partener, la susținerea financiară a activității sportive „Trofeul Câmpulung Muscel 2020” – ediția a IX-a, eveniment organizat în perioada 19 – 20 septembrie 2020. Această competiție este, alături de Raliul Argeșului, cea mai importantă competiție automobilistică sub egida FRAS organizată în județul Argeș.  Competiția se desfășoară pe traseul LEREȘTI – VOINA. Participă 80 de sportivi români și străini.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3