EcoMoto 930×122

containere

BANI GREI ÎNGROPAŢI ÎN PITEŞTI

Bani grei îngropaţi în Piteşti. Primăria Piteşti face investiţii, atunci când face, fără a avea un plan pe termen lung. Aşa se ajunge la situaţii în care sume importante ajung efectiv pe Apa Sâmbetei. Un exemplu în acest sens este legat de gestionarea deşeurilor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

După ce s-au cheltuit bani europeni pentru „regenerarea urbană”, care a implicat şi construirea unor „cazemate” inestetice din beton la platformele la care sunt colectate deșeurile menajere, acum Primăria vrea să aloce 6.165.000 de lei pentru achiziţionarea şi montarea unor containere de gunoi încastrate în pământ. Motivul invocat de municipalitate: așa cer normele europene.

Bun, dar de ce Primăria a mai construit atunci „cazematele”?

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Cu 6.165.000 de lei vor fi cumpărate 67 de astfel de containere și o maşină pentru ridicarea acestora. Într-o primă fază, noile containere ar urma să fie amplasate în cartierele Craiovei, Prundu şi Războieni.

Perioada de execuţie propusă este de opt luni de la data semnării contractului. Rămâne de văzut când va fi materializat proiectul, proiect despre care, ca în multe alte cazuri, conducerea Primăriei vorbește de mai mult timp fără a-l fi pus deocamdată în practică. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90