Donaris 930 x 122

iluminat

Bani pentru iluminatul public din Pitești

Primăria municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, pune la bătaie suma de 4.375.398 de lei, fără TVA, pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Pitești.

Citiți și: Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

Concret, este vorba despre un proiect de modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public, inclusiv prin montarea de noi corpuri de iluminat care sunt mai fiabile și mai puțin consumatoare de curent electric.

Atribuirea contractului se face prin licitație, iar pentru a nu exista întreruperi în funcționarea sistemului de iluminat public, executantul se va asigura că lucrările de demontare și montare pe fiecare punct luminos vor fi realizate în aceeași zi.

Citiți și: Operă de artă de peste 100.000 €, în centrul Piteștiului

Executantul va asigura conectarea, fără sincope în funcționare, a tuturor rețelelor de iluminat public conectate la rețelele care urmează a fi dezafectate de proprietar, ca urmare a realizării rețelelor de iluminat, conform proiectului.

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441