930×122 CAPRA 5

iluminat

Bani pentru iluminatul public din Pitești

Primăria municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, pune la bătaie suma de 4.375.398 de lei, fără TVA, pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Concret, este vorba despre un proiect de modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public, inclusiv prin montarea de noi corpuri de iluminat care sunt mai fiabile și mai puțin consumatoare de curent electric.

Atribuirea contractului se face prin licitație, iar pentru a nu exista întreruperi în funcționarea sistemului de iluminat public, executantul se va asigura că lucrările de demontare și montare pe fiecare punct luminos vor fi realizate în aceeași zi.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Executantul va asigura conectarea, fără sincope în funcționare, a tuturor rețelelor de iluminat public conectate la rețelele care urmează a fi dezafectate de proprietar, ca urmare a realizării rețelelor de iluminat, conform proiectului.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3