930X122 MAIA

autogări

BANI PENTRU NOI AUTOGĂRI ÎN PITEȘTI

Bani pentru noi autogări în Pitești. Primăria vrea să aloce în acest an din bugetul municipal primii bani pentru un proiect mai vechi: construirea în Pitești a unor noi autogări.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Pe lista de investiţii incluse în proiectul de buget al municipiului pentru anul 2019 sunt prevăzuți 155.000 de lei pentru iniţierea studiilor şi procedurilor necesare amenajării unor „puncte de transfer pentru integrarea operaţională a transportului public urban şi periurban”.

Municipalitatea nu a stabilit unde ar urma să fie construite viitoarele noi autogări (probabil în zone apropiate de intrările-ieşirile din oraş) și nici numărul lor (în octombrie 2018 Primăria vorbea de amenajarea a „cel puţin două puncte de transfer pentru integrarea operaţională a transportului public urban şi periurban”).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Cu alte cuvinte, potrivit sursei citate, vor fi construite cel puţin două noi autogări, de această dată ale municipalității, în plus faţă de cele private care funcţionează în prezent în zona străzii George Coşbuc şi în Târgul din Vale.

Ca de obicei când vine vorba de proiecte ale Primăriei Pitești, luăm act de ele, vă informăm asupra lor și așteptăm să fie materializate. Cu speranța că nu vom aștepta mult și bine. Adică, degeaba! În cei doi ani și jumătate de mandat Ionică, dinspre Primărie s-au vehiculat prea multe vorbe și s-a făcut prea puțin. Numeroase proiecte au rămas doar pe hârtie, în timp ce altele au fost abandonate, deși Cornel Ionică și echipa lui le-au trâmbițat ca și cum realizarea lor era certă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA