EcoMoto 930×122

primaria pitesti

BANI PENTRU ŞCOALA „ION PILLAT”

Devizul general al investiţiei de acoperire a terenului de sport de la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat” (fostă nr. 3) din centrul Piteştiului este gata. Suma totală, de la bugetul local, depășește 600.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Banii vor fi folosiți pentru închiderea cu membrană exterioară a terenului, montarea de covor de tartan, completarea rigolei pentru preluarea apelor pluviale, montarea de burlane la vestiare, instalaţii electrice, construirea unui gard și realizarea unei scări metalice exterioare.

Lucrările vor începe după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege, termenul de finalizare fiind vara acestui an.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Precizăm că este vorba de o investiţie începută cu ceva timp în urmă, dar ulterior suspendată. Motivul? Firma care a câştigat licitaţia inițială a renunţat la lucrări pentru că nu ar fi avut capacitatea financiară necesară pentru a duce la capăt execuţia, potrivit Primăriei. Pe cale de consecință, municipalitatea a fost nevoită să reia achiziţia publică pentru restul lucrărilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90