EcoMoto 930×122

Bazin_Olimpic

Bazinul Olimpic, inchis doua luni

Unul dintre cele mai importante obiective de interes sportiv si nu numai din Pitesti este Bazinul Olimpic. Pentru a mentine acest obiectiv la un nivel cat mai ridicat, este nevoie permanent de lucrari de intretinere si reabilitare care sunt destul de costisitoare. Astfel de lucrari sunt pe punctul de a incepe la Bazinul Olimpic in cel mult o saptamana si jumatate, astfel ca acesta va fi inchis.

In mod obisnuit, Bazinul Olimpic Pitesti intra anual in revizie generala vreme de o luna. In acest an, ne-a declarat Constantin Zichil, seful Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului, la Bazin se va lucra circa 2 luni si ceva.

In acest interval de timp, Bazinul Olimpic va fi inchis aproape in totalitate.

„Trebuie refacute grinzile, trebuie inlocuit si inaltat tavanul fals, sunt mai multe lucrari esentiale pe care trebuie sa le facem. De aceea ca dura revizia mai mult ca de obicei”, ne-a declarat Zichil.

In ultimii trei ani, autoritatile locale din Pitesti au investit peste 1 milion de lei in lucrari de reabilitare la Bazinul Olimpic, incercând sa confere beneficiarilor avantajele unei cladiri sigure din toate punctele de vedere (au mai fost semnalate situatii neplacute, asa cum a fost aceea in care o portiune de tavan s-a desprins la un moment dat).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3