EcoMoto 930×122

parc

BIG BROTHER ÎN ŞTRAND

Parcul Ştrand din Piteşti dispune acum de un sistem de supraveghere şi monitorizare video – realizat cu bani europeni – care se speră că va contribui la asigurarea unui climat de linişte şi ordine publică, prevenind şi distrugerile de pe domeniul public sau măcar ajutând la identificarea celor care se dedau la astfel de fapte.

Citiți și: Bradu. Se extinde sistemul de supraveghere video

Valoarea totală a investiţiei a fost de circa 3.300.000 de lei, cu TVA cu tot, Uniunea Europeană rambursând deja banii municipalităţii banii aferenţi cotei eligibile a proiectului (investiţiile cu fonduri europene se fac iniţial din fonduri proprii, după care, dacă proiectul este respectat întocmai, Uniunea Europeană restituie beneficiarului banii investiţi).

În Ştrand sunt acum camere video de supraveghere funcţionale (cinci camere fixe şi 14 mobile).

Citiți și: Uimire totală pentru acești oameni din Pitești. Noutate absolută

Poliţia Locală asigură, printr-un centru de comandă, monitorizarea a ceea ce se întâmplă în Ştrand. În afară de investiţia în sistemul de supraveghere, în Ştrand au fost făcute şi alte lucrări de modernizare, tot cu bani europeni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90