930×122 CAPRA 5

averi

BIG BROTHER PENTRU AVERILE PITEŞTENILOR

Big Brother pentru averile piteștenilor. Primăria Piteşti (foto) a decis să aloce 25.000 de lei pentru cumpărarea unui soft care le va permite diverselor instituţii ale statului să acceseze date cu caracter personal şi de patrimoniu ale piteştenilor.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Cu acești bani va fi cumpărat un „soft sau serviciu web pentru interogare bază de date.”

Softul „va asigura posibilitatea consultării de către autorităţi publice, executori judecătoreşti, lichidatori, autorităţi judiciare, poliţie şi alte instituţii a patrimoniului persoanelor fizice şi juridice (bunuri imobile şi bunuri mobile) şi a creanţelor datorate de contribuabili (persoane fizice şi juridice) bugetului municipiului Piteşti.”, precizează municipalitatea.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

De asemenea, cu alți 20.000 de lei Primăria va cumpăra un soft pentru interogarea bazei de date a Direcţiei Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, în condiţiile în care a fost deja implementată aplicaţia „Dispecer 3” la nivelul Direcţiei Permise.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA