Donaris 930 x 122

bradu

Bradu: Întrețineți spațiile verzi din jurul proprietății! Se dau amenzi!

Bradu: Întrețineți spațiile verzi din jurul proprietății! Se dau amenzi!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Suntem în plin sezon ploios și cald, iar vegetația va crește foarte repede.

Administrația locală din Bradu le reamintește proprietarilor să ia măsuri de întreținere și salubrizare a spațiilor verzi situate între limita de hotar și rigola de scurgere a apelor pluviale.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Cei care nu se conformează riscă sancțiuni contravenționale cu amendă de la 600 de lei, conform HCL 107/2018 privind gospodărirea localității, anunță autoritățile locale.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Locuitor al Comunei Bradu spune:

    Un articol aberant. Cum să intru pe proprietatea primăriei în condițiile în care se plătesc și taxe anuale,,activități gospodărești „

  • Bradean spune:

    La Bradu e dezastru oricum, nu se intretine nimic. In 3 ani au refacut cu chiu cu vai cele 2 lacuri , asta era cel mai important, sa poate pescui caras tiganii de la centrele de fier vechi.
    In rest mizerie, constructii facute aiurea cu autorizatie de la primarie, canalul de pe Valea Geamana plin de dejectii de la toti saracii care dau wc-urile in canal.
    Primarul e bun doar sa-si scrie articole in ziarul local.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3