930 x122 grota rece

bradu

Bradu, un model de urmat! Și în online!

Bradu, un model de urmat! Și în online!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu pune la dispoziția celor interesați unul dintre cele mai performante site-uri, la adresa www.comunabradu.ro.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Aici sunt disponibile informații legate de activitatea Primăriei, iar la secțiunea Monitorul Oficial vizitatorii vor fi direcționați către pagina bradu.regista.ro.

Pe această pagină pot fi făcute programări pentru audiențe la primar și viceprimar, pot fi făcute sesizări, dar pot fi obținute și informații legate de deciziile Consiliului Local, la fel cum pot fi accesate și formulare electronice.

De asemenea, pot fi consultate și decizii ale primarului, registrul privind bugetul, precum și procesele verbale ale ședințelor Consiliului Local. Așadar, un model de urmat și pentru alte primării care au rămas, din păcate, mult în urmă la acest capitol!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90