Donaris 930 x 122

colegiul zinca golescu

BUGET „CONSOLIDAT” PENTRU „ZINCA GOLESCU”

Municipalitatea piteșteană ar urma să aprobe la sfârșitul acestei luni studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici reactualizați pentru consolidarea și reabilitarea tronsonului I de clădire al Colegiului Național “Zinca Golescu”.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Noul deviz general reactualizat se ridică la peste 12.385.000 de lei, inclusiv TVA. Cea mai mare parte a sumei vine de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2017-2020.

„Perioada mare de timp scursă de la data întocmirii studiului de fezabilitate inițial (2006), modificările legislative care au apărut în această perioadă, precum și necesitatea continuării lucrărilor de reabilitare executate în perioada 2017-2018 fac necesară reactualizarea studiului de fezabilitate și întocmirea listelor de cantități aferente”, motivează Primăria.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Cea mai mare parte a sumei vine de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2017-2020.

Durata estimată de execuție este de 36 de luni (lucrările au început în 2017).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90