930×122 CAPRA 5

buget

BUGETUL PITEŞTIULUI PENTRU 2016, ÎN LUCRU

Economiştii şi conducerea executivă a Primăriei Piteşti au început lucrul la cel mai important proiect de hotărâre privind anul 2016: bugetul.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Conform graficului legal, proiectul de buget al municipiului ar trebui să fie gata şi să fie afişat până la finalul anului în curs. Ulterior, acesta va intra în dezbatere publică (va rămâne afişat la sediul primăriei şi pe site-ul www.primariapitesti.ro, iar apoi va fi organizată la primărie o întâlnire cu contribuabilii în care aceştia îşi pot spune părerea şi pot formula propuneri).

Primele informaţii arată că proiectul de buget pune accent pe finanţarea învăţământului, a proiectelor în derulare şi a unora noi pentru care se încearcă obţinerea de fonduri europene (cum ar fi podul nou peste râul Argeş sau construirea de pasaje rutiere care să ajute la fluidizarea traficului).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90