930 x122 grota rece

buget

BUGETUL PITEȘTIULUI, REDUCERE SPECTACULOASĂ

Primăria Piteşti va lansa în curând în dezbatere publică proiectul de buget al municipiului pentru anul în curs.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Viceprimarul Cornel Ionică ne-a declarat că şi în 2015 va fi prioritară atragerea de fonduri europene, dar că în acest sens trebuie realizate proiecte care vor intra la finanţare nu în acest an, ci mai târziu.

În atare condiții, bugetul municipiului va fi mai mic decât anul trecut, atunci când, graţie banilor europeni atrași, a fost unul record, de 450 de milioane de lei. Bugetul Piteștiului pentru 2015 ar urma să se ridice la doar 356 de milioane de lei (o scădere masivă, de 94 de milioane de lei față de 2014). Pentru 2016 bugetul estimat este de 325 de milioane de lei, iar pentru 2017, de 336 de milioane. Estimările de acum pot fi, însă, influenţate de transferurile de la bugetul de stat şi de proiectele europene pentru care s-ar putea obţine finanţări.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cristina spune:

    A ramas domnul I onica fara bani si nu stie cum sa mareasca impozitele la apartamente ,le ajunge cat au furat Pendiuc si Ionica ,rusine

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90