930×122 POSADA 5

buget

BUGETUL RECORD AL PITEŞTIULUI, ADOPTAT!

În urmă cu puţin timp Consiliul Local a aprobat, în debutul unei şedinţe ordinare, proiectul de buget pentru anul în curs al municipiului Piteşti.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Vorbim despre cel mai mare buget de până acum al Piteştiului, iar nivelul investiţiilor de realizat este, de asemenea, unul record. Peste 100 de milioane de euro – la atât se ridică sumele preconizate a fi obținute ca venituri în 2014.

Printre altele, consilierul local PDL Mihail Tudor a ţinut să aducă în discuţie problema reţelelor de termoficare din municipiu. „O centrală cu cogenerare, modernizarea CET Nord, anveloparea termică a cât mai multor locuinţe – toate acestea trebuie avute în vedere. Aceste investiţii pot aduce economii pe viitor. Grupul PDL va vota pentru acest buget al municipiului. Este un buget mare, cu investiţii multe şi din fonduri europene, dar îmi exprim nemulţumirea că unele lucruri nu se fac sau altele nu ar trebui făcute acum”, a spus Tudor.

Citiți și: Proiect important pentru Pediatria din Pitești

„În timpul şedinţelor pe comisii nu aţi ridicat aceste aspecte. Este un discurs politic! Se pot face centrale cu cogenerare şi prin parteneriate public–privat. Avem 10 milioane de lei la fondul de rezervă şi de acolo putem asigura cofinanţări pentru astfel de proiecte, inclusiv pentru reabilitarea reţelelor secundare de termoficare”, a replicat primarul Tudor Pendiuc.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3