EcoMoto 930×122

cadastrare

    Cadastrare gratuită la Mioveni

    Până în anul 2023, terenurile din cartierele Mioveni și Racovița vor fi înregistrate gratuit în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară, în cadrul Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF), anunţă Primăria Mioveni.

    Citiți și: Programul ce permite cadastrarea gratuită a tuturor imobilelor din țară va fi prelungit

    Cetățenii deținători de terenuri sunt beneficiarii direcți ai acestui program, iar înregistrarea proprietăților în sistemul integrat de cadastru se va realiza gratuit.

    Pentru o informare corectă legată de cadastrarea gratuită, proprietarii de terenuri din Mioveni – zonele ”Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă”, „Bălți” și „Lilieci”, sunt invitați la sediul Primăriei, Biroul Fond Funciar, în intervalul 08.00- 14.00, de luni până vineri, începând cu data de 1 noiembrie 2021.

    Citiți și: THEODOR NICOLESCU: CADASTRAREA TERENURILOR AGRICOLE, PRIORITARĂ PENTRU ALIANȚA PNL-PDL

    Mai multe informații referitoare la Programul Național de Cadastru si Carte Funciara (PNCCF) sunt disponibile pe pagina web a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, AICI.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90