Nisan 930 x 122

autobuze

CĂLĂTORI PUBLITRANS NEMULȚUMIȚI. CE RECLAMĂ

Călători Publitrans nemulțumiți. Mai mulţi piteșteni semnalează că programul de funcţionare la tonetele de vânzare a biletelor şi a abonamentelor de autobuz este redus, la orele serii majoritatea tonetelor fiind închise.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

De asemenea, piteștenii reclamă că nici automate de bilete nu există peste tot acolo unde ar fi nevoie, cum este cazul zonei Gară Sud.

Conducerea administraţiei locale susţine, însă, că programul tonetelor de vânzare a biletelor și a abonamentelor este ajustat corespunzător, pe baza studiilor raportate la fluxul numărului de călători din incinta staţiilor. „Procurarea biletelor de călătorie în afara programului de funcţionare se poate face de la agenţii economici aflaţi în apropierea acestora”, precizează municipalitatea.

Citiți și: CATASTROFĂ! APEL PENTRU PITEŞTI

De exemplu, potrivit sursei citate, pentru punctul de vânzare Gară Sud sunt doi agenţi economici în apropierea staţiei, pe sensul Centru – Prundu (sensul opus), și un agent economic vis-a-vis de staţia menţionată care vând tichete de autobuz.

Comdata 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066