Kaia 930 x 120

calea câmpulung

CALINIC, SALVAREA PENTRU SENSUL GIRATORIU

Calinic, salvarea pentru sensul giratoriu. În jur de 120 de șoferi din zona Calea Câmpulung, zonă de la ieșirea din Piteşti către comuna Mărăcineni, cer Primăriei municipiului amenajarea unui sens giratoriu în apropierea blocurilor din Mărăcineni. Ca pentru a accentua necesitatea și urgența demersului lor, mai în glumă, mai în serios, petiționarii invocă în adresa către municipalitate și numele arhiepiscopului Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic.

Citiți și: Pitești. Un magazin surprinzător se va deschide în Centru. Este renumit în toată lumea

„Sensul giratoriu ar rezolva toate situaţiile nefericite în care ne aflăm noi, cei care locuim pe străzile adiacente Căii Câmpulung şi care nu avem voie nici să facem la stânga, nici să tăiem banda dublă continuă. Vă rog să luaţi în considerare cererea noastră şi să discutaţi cu Compania de Drumuri, Primăria Mărăcineni, Consiliul Judeţean şi, dacă este nevoie, şi cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, numai să rezolvaţi această problemă cât mai urgent!”, scriu petiționarii pe adresa Primăriei Piteşti.

„Zona în care dumneavoastră propuneţi amenajarea unui sens giratoriu este pe DN 73, drum deţinut de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, administraţia locală neavând nicio competenţă în acest sens.”, răspunde sec Primăria.

Citiți și: Dramă în Pitești, acum: Cum a murit la doar 47 de ani, lângă Lidl!

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3