New Profesional Consult 930 x 122

camere video

camera-video-de-supraveghere

BIG BROTHER LA PODUL VIILOR ȘI ÎN ȘTRAND

Astăzi a avut loc la Primăria Piteşti lansarea proiectului „Sistem de supraveghere pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în zona Podul Viilor-parc Ştrand”.

Citiți și: Video/Acum – Sute de mașini la intrarea în Pitești și șoferi înjurând! „Nu puteți lucra noaptea?”

Este ultimul proiect din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană pe care Primăria l-a elaborat încă din 2009 în vederea atragerii de fonduri europene. Se poate spune că şi acesta este un proiect-record: a fost atribuit (din punct de vedere al punerii în operă) după 46 de luni în care contestaţiile la licitaţii au curs cu nemiluita, ajungându-se şi la procese.

Prin acest proiect – cu o valoare de 3.500.000 de lei, dintre care 1.850.000 reprezintă finanţarea Uniunii Europene – Primăria îşi propune ca în următoarele patru luni să fie montate 19 camere video, cu infrastructura specifică aferentă (stocare date, suporţi, monitorizare – va exista un centru de supraveghere la Poliţia Locală). Camerele vor fi dispuse în special în zona pasajului rutier de la Podul Viilor şi în parcul Ştrand, care, după cum știți, se află în plin proces de reabilitare, tot cu bani europeni. Lucrările vor fi realizate de firma „Uti Grup” din Bucureşti.

Citiți și: (UPDATE) DOUĂ MAȘINI ÎN CARE SE AFLAU ȘI COPII S-AU IZBIT LA IEȘIREA DIN PITEȘTI

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441